Van maart tot juni is het vissen verboden om te vissen in de provincie Sichuan.

05/08/2022 Off By admin

Van maart tot juni is het vissen verboden om te vissen in de provincie Sichuan.

  ● Tijdens de injectieperiode, de natuurlijke wateren in de provincie verbieden vissen. Vissen vanaf maart tot juni voor de anti-verpleegster, de natuurlijke wateren in de provincie Sichuan verbieden vissen. Op 16 februari heeft de verslaggever geleerd van het provinciale Aquatic Products Bureau dat de provinciale landbouwplichtige afdeling onlangs het "Sichuan Yangtze River Bassin heeft uitgebracht om de vrijetijdsbestrijdingsmanagementmethode (proef) te verbieden." Proefbenadering is eenentwintig en specifieke bepalingen hebben specifieke bepalingen in toepasselijke wateren, managementeenheden, niet-visserijgebieden en verbodsgebieden, specifieke managementmaatregelen genomen. De proefbenadering vereist de gemeentelijke (staat), provincie (stad, district) visserijadministratieve afdelingen om te voldoen aan het lokale daadwerkelijke leisure-vissersbeheersysteem, het leiden van vissenpersoneel om te voldoen aan wet- en regelgeving en aanverwante voorschriften, veilig vissen, beschaafde visserij.

Het onderzoeken van de oprichting van de realiteitsregistratie van het visserspersoneel, tot oprichting van een registratie-informatiesysteem, dat handig is om te vissen op informatie over persoonlijke indieningregistratie. De proefmethode verbiedt de visserijzone duidelijk, waardoor de visserijperiode verbiedt.

De verboden visperiode is 0: 100 elk jaar tot 24:00 op 30 juni. Ganzi Prefecture, ABA Prefecture, Liangshan, Ya’an City, kan op passende wijze worden aangepast in overeenstemming met het lokale klimaat, de watertemperatuur, enz., Moet niet minder dan 4 maanden per jaar zijn. Tijdens de injectieperiode, de natuurlijke wateren in de provincie verboden vissen.

Naast het visgebied, is de anti-kleuterperiode, elke visserij slechts één hengel, de frontlinie, het totale aantal vishaakhaken is niet meer dan twee vissen.

  Proefbenadering verbiedt het gebruik van nationale en Sichuan-provincies om visserij (visserij) en uitschakelingsmethoden te verbieden; het gebruik van visuitrusting, video-hulpprogramma’s verbieden; het gebruik van boten, vlotten en andere watervliegen verbieden; het gebruik van toxisch en schadelijk verbieden. Stoffen, zwem- en additieven en vissengarnalen leven aquatisch bio-aas, neoplasses, verbieden het gebruik van haken met een haakbreedte van 2 cm, haakbreedte betekent de minimale afstand van de haak aan de haakhendel. Het niet-vissersgebied dat bekend staat als het verbod op de visserij is verboden om te vissen, waaronder de 45 aquatische biologische beschermde gebieden die zijn vastgelegd in de "Sichuan Yangtze River Basum verboden wateren." Het anti-visserijgebied ge?dentificeerd door de fishery-administratieve afdeling en de nieuw Het gevestigde aquatische biologische beschermde gebied in het stroomgebied van Yangtze in het stroomgebied van Yangtze in de toekomst is opgenomen in de niet-visserijzone.

Het verbod is bedekt door de rivieren en hun eerbied in 45 Aquatic biologische beschermde gebieden in het stroomgebied van Yangtze, de Yangtze-rivier, de eerste-niveau tributaire en de Minjiang-rivier, Lijiang, Chi Shuihe, Jialing River, Dadu River Dry Flow en zijn eerste klasse tributaire; andere natuurlijke wateren worden bepaald door de gemeentelijke (staat), provincie (stad, district) visserijadministratieve afdeling volgens de feitelijke situatie.

  De proefbenadering is ge?mplementeerd sinds 9 maart 2022, geldig voor twee jaar. (Reporter Shao Mingliang) [Verantwoordelijk Editor: Li Tingyu].